Pizza Con Tutto

IMG-20141007-WA0001 IMG-20141007-WA0004

Va place pizza,nu-i asa? Si mie! Dar cea mai buna pizza e cea facuta in casa,cu de toate din abundenta. N-o sa va dau cantitatile in grame la topping,puneti fiecare ce aveti si cat aveti. 🙂

Ingrediente aluat

250 ml apa calda
1 cub drojdie proaspata
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
500 gr faina
5 linguri ulei de masline.(in lipsa lui folositi ulei de floarea soarelui)
Incalzim apa,dizolvam drojdia,adaugam sarea si zaharul si punem totul peste faina si framantam. Adaugam uleiul la sfarsit si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Acoperim cu un prosop curat si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Transferam aluatul pe masa de lucru si-l intindem in tavi de pizza(din acest aluat ies doua pizza mari de 36 cm diametru),peste care am presarat putin malai ca sa nu se lipeasca.Ungem aluatul cu ketchup,insa fara a unge marginile. Adaugam deasupra oregano, sunca,ciuperci,cascaval,ardei, masline,etc si dam la cuptor pt 15 minute la foc iute pana se rumeneste pe margini.

IMG-20141007-WA0005 IMG-20141007-WA0002

Enjoy!

Anunțuri

Despre Reteteyummy

Acest blog este asemenea unui caiet cu retete,doar ca este online. Din pasiunea mea pentru bucatarie,am creat acest blog culinar si vreau sa impartasesc asta si cu alti iubitori ai gastronomiei. Am inceput prin a-mi posta retetele in urma cu mai bine de jumatate de an pe site-ul "bucataras.ro".Acolo mi-a venit si ideea de a avea propriul blog.De acolo am invatat o multime de retete. Aici este locul unde vreau sa imbin utilul cu placutul,unde se formeaza arta,iar principalul ingredient este dragostea pt bucatarit. Incep timid,accept si astept sfaturile,criticile si laudele voastre.Imi cer scuze de pe acum pentru calitatea mai proasta a unora dintre fotografii,dar cum spuneam,incep timid. Unele poze sunt facute cu ceva timp in urma,cand nu visam la asa ceva. Promit insa,ca imediat ce retetele vor fi refacute,pozele se vor schimba.Va multumesc pentru intelegere!Sper sa va placa si sa va delectati privirea,iar dupa ce veti incerca retetele si papilele gustative. Va doresc spor la treaba, pofta buna si va multumesc pt vizita!
Acest articol a fost publicat în aluaturi, Pizza și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s