BULZ CU AFUMATURA

bulz (3)_Fotor bulz (5)_Fotor

I se mai zice si „Taci,si-nghite” asa ca,n-o sa comentez prea mult.

Ingrediente

  • o mamaliguta mai moale(si aici cred ca toata lumea stie sa faca o mamaliguta)
  • 200 gr branza de burduf
  • 300 gr telemea de oaie sau vaca
  • 200 gr pastrama afumata de porc
  • cascaval ras(optional)
  • smantana(optional)
  • 2-3 oua
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Intr-un vas termorezistent uns bine cu unt,punem un strat de mamaliga.

bulz (11)_Fotor bulz (10)_Fotor

Deasupra punem un strat de branza telemea si burduf,cascaval ras(optional) si pastrama taiata bucatele si rumenita usor.

bulz (9)_Fotor bulz (8)_Fotor

Punem un alt strat de mamaliga si repetam operatiunea.

bulz (7)_Fotor

Acoperim cu inca un strat de mamaliguta,iar cu ajutorul unei linguri facem niste adancituri in mamaliga si spargem 2-3 oua. Eu am spart doar unul pt ca am umplut vasul cam mult si n-am mai avut loc. Sa nu umpleti vasul ochi,pt ca va va curge in cuptor…  Punem si restul de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor.

bulz (6)_Fotor

Se serveste fierbinte! Eu mananc asa cum e,al meu sot pune si smantana deasupra. Voi,mancati cum va place!

bulz (4)_Fotor

S-aveti pofta!

Anunțuri

Despre Reteteyummy

Acest blog este asemenea unui caiet cu retete,doar ca este online. Din pasiunea mea pentru bucatarie,am creat acest blog culinar si vreau sa impartasesc asta si cu alti iubitori ai gastronomiei. Am inceput prin a-mi posta retetele in urma cu mai bine de jumatate de an pe site-ul "bucataras.ro".Acolo mi-a venit si ideea de a avea propriul blog.De acolo am invatat o multime de retete. Aici este locul unde vreau sa imbin utilul cu placutul,unde se formeaza arta,iar principalul ingredient este dragostea pt bucatarit. Incep timid,accept si astept sfaturile,criticile si laudele voastre.Imi cer scuze de pe acum pentru calitatea mai proasta a unora dintre fotografii,dar cum spuneam,incep timid. Unele poze sunt facute cu ceva timp in urma,cand nu visam la asa ceva. Promit insa,ca imediat ce retetele vor fi refacute,pozele se vor schimba.Va multumesc pentru intelegere!Sper sa va placa si sa va delectati privirea,iar dupa ce veti incerca retetele si papilele gustative. Va doresc spor la treaba, pofta buna si va multumesc pt vizita!
Acest articol a fost publicat în mamaliga si preparate cu mamaliga și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s